Training: Stap 3 Zelfstandig BTW-Aangifte doen

Trainingsdag 2: Kwartaalaangifte Omzetbelasting / BTW (Stap 3)

Voor veel zaken heb je een voorbeeld nodig. Iemand die je begeleid bij je eerste stappen zodat je vertrouwen en ervaring op kan doen. Dit is ook zo bij het zelfstandig doen van BTW-aangiftes. M.b.v. de basis die je hebt gelegd in de eerste training en de daarbij gecreerde BTW-staat, ben je in staat na deze trainingsdag om zelfstandig de BTW-aangifte te doen.

Onderdelen training Zelfstandig BTW-aangifte doen

  • Bespreking Huiswerk en eventuele ondervonden problemen in de groep bij creatie van basisadministratie
  • Inleiding Omzetbelasting / BTW
  • Bespreking aangifte Formulier Omzetbelasting / BTW
  • Live uitvoering van aangifte Omzetbelasting/BTW via www.belastingdienst.nl
  • Voorbereiding op IB-aangifte en ondernemersaftrek met uren- en km administratie in excel

Zoals gezegd ben je in staat om na deze trainingsdag zelfstandig je BTW-aangifte te doen. Dit zal een wereld voor je openen, want in feite blijft van de vijf eerder genoemde stappen van administratie alleen nog stap 4 creatie van de balans en 5 stap Inkomstenbelastingaangifte over.

De kosten voor trainingsdag 2 zijn 347 euro (Exclusief BTW) en een voorvereiste voor deze training is een goede basisadministratie met BTW-staat of het gevolgd hebben van trainingsdag 1. Bij afname van trainingsdag 1 tezamen met trainingsdag 2 is de totaalprijs 497 euro ex BTW. Om je op te geven voor deze cursus:  KLIK HIER

Na het volgen van deze training ben u klaar voor de volgende stap: het uitbesteden van de IB-aangifte aan specialisten. Druk op deze link.