Uitbesteden

Wanneer u uw Administratie en belastingen wilt uitbesteden bent u bij Boekhouden voor Beginners op de juiste plek. U kunt kiezen uit het Platinum, het Diamond pakket, het Gold pakket en het Silver pakket.

 

Platinum pakket

Naast het de features van het Diamond pakket maken wij ook voor u een jaarrekening gereed. Vanaf 150 euro per maand ex BTW.

 

Diamond pakket

M.u.v het verzamelen van de facturen verzorgen wij alle stappen van het administreren, de BTW aangiftes en de IB aangiftes voor u. Dit pakket is mogelijk vanaf 125 euro per maand ex BTW (afhankelijk van het aantal facturen).

 

Gold pakket

Voor de mensen die Stap 1 en stap 2 deels zelf willen doen hebben wij het Gold pakket samengesteld. U verzamelt de facturen en u krijgt van ons een excel bestand waar u de verkoop en inkoopfacturen kunt registreren. Wij controleren voor u de ingevoerde facturen, doen de BTW aangiftes en de Inkomstenbelastingaangifte. Dit pakket is mogelijk vanaf 50 euro ex BTW per maand.

 

Silver pakket

Voor de mensen die trainingen Stap 1 t/m stap 3 hebben gevolgd is er de mogelijkheid om voor 250 euro per jaar Stap 4 Balans creatie en stap 5 Inkomstenbelastingaangifte uit te besteden.

 

Geinteresseerd?! Stuur dan nu een mail via onderstaand contactformulier of bel 0633034278